De Klussenier Ferry Harinck
De Klussenier Ferry Harinck

Brederodepeer 25
2771 NX Boskoop

Dien uw offerte-aanvraag in   

0172 74 15 12
06 5269 6941
ferryharinck@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 78476984

Even voorstellen

Mijn naam is Ferry Harinck en met mijn klusbedrijf De Klussenier Ferry Harinck sta ik voor u klaar om al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Mijn bedrijf is gevestigd in Boskoop. Voor klanten in Boskoop, Gouda, Zoetermeer en omgeving ben ik dus beschikbaar. Verder weg, kan in overleg.

Met mijn klusbedrijf sta ik klaar voor alle mogelijke werkzaamheden in en rondom uw woning. Daarbij kunt u denken aan grote projecten zoals badkamer verbouwingen, toilet renovaties en het aanleggen van tuinen. Ook kleinere opdrachten zoals elektrawerk, het plaatsen van wanden en het uitvoeren van timmerwerk behoren tot de mogelijkheden.

Het uitvoeren van uw opdrachten en werkzaamheden doe ik, als klusbedrijf De Klussenier Ferry Harinck, met veel plezier. Het Klussen is vanaf mijn jeugd al mijn passie geweest. Sinds ik als Klussenier aan de slag ben, heb ik dan ook van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen blij maken. Uw opdracht Is bij mij in goede handen.

Door De Klussenier Ferry Harinck in te schakelen voor uw opdrachten haalt u een hardwerkende en veelzijdige vakman in huis. Bij het uitvoeren van het werk vind hij het belangrijk om nauwkeurig te werken en alles tot in detail zorgvuldig af te werken. Verder vindt hij het belangrijk om de wensen van u als klant voorop te stellen. Om uw wensen te realiseren denkt hij graag met u mee. Daarbij hecht hij grote waarde aan goede communicatie.

Naast de kwaliteiten en kennis van Ferry kunt u ook rekenen op de voordelen die u van een Klussenier mag verwachten. De Klussenier Ferry Harinck is een veelzijdige en betrouwbare vakman. Verder geef hij zoals alle Klusseniers altijd 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, berekent hij nooit voorrijkosten en kunt u altijd een vrijblijvende offerte verwachten.

Heeft u een opdracht voor een verbouwing of een renovatie in de omgeving van Boskoop, Gouda of Zoetermeer? Neem dan contact met hem op door een offerteaanvraag in te dienen. Hij zal daarna zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...